Kuinka minimoida jalkakivut, vaikka joutuisit seisomaan koko päivän

Kuinka minimoida jalkakivut, vaikka joutuisit seisomaan koko päivän

Noora M.

Stressiä, kiirettä, pitkiä päiviä. Työelämän vaatimukset voivat olla kovia, etenkin kun ne asettavat paineen jaloillesi. Moni meistä viettää suuren osan päivästä pystyasennossa, joka voi johtaa väistämättä jalkavaivoihin. Mutta mikä neuvoksi, kun työ tai elämän ei anna periksi?


Haasta normaalia

On aika kumota uskomukset, että jalkakipu on väistämätön osa seisomatyötä. Ei, sinun ei tarvitse kärsiä. He jotka seisovat paljon töissä, ulkoilevat paljon tai he jotka vain tykkäävät olla jaloillaan kärsivät usein jalkakivuista, erityisesti plantaarfaskiitista.

Suurin ongelma tämän vaivan kanssa on, että se syntyy paineesta. Mutta jalkammehan on luotu kestämään painetta, sillä ne ovat kehomme alin osa ja seisomme jatkuvasti niiden päällä.

Vaivoihin vaikuttaa myös yleinen terveys, painolasti jota jalkasi joutuvat kannattelemaan, sekä kehon tulehdustilat, mutta sinun täytyy myös ymmärtää…


Ongelman juurisyyt

Plantaarifaskiitti piinaa monia meistä. Se syntyy, kun jalkapohjan kaari ei saa tarpeeksi tukea, ja kudos alkaa tulehtua pitkäaikaisen paineen seurauksena. Tämä vaiva ei katoa itsestään, ellei ongelman juurisyitä käsitellä: jalkapohjan kaaren tukeminen ja paineen jakaminen.

Jaloillammekin on tietty kapasiteetti, kapasiteetti tarkoittaa, kuinka paljon siedämme rasitusta. Jos haluat eroon plantaarifaskiitista ja kävellä, juosta, ja elää taas kivuttomasti, sinun täytyy joko nostaa jalkojesi kapasiteettiä tai vähentää rasitusta.

Joten mitä voit tehdä jatkaaksesi liikkumista pitämällä jalkasi myös tyytyväisinä? Vaikuttaa hankalalta ongelmalta…


Avaimet ratkaisuun

Valitse oikeat kengät: Seisomatyö vaatii kengiltä paljon. Valitse mallit, jotka tukevat jalkapohjan kaarta ja tarjoavat riittävästi pehmustusta. Unohda litteät pohjat ja kovat materiaalit.

Mutta pidä myös mielessä mitä asiakkaamme, Miisa sanoi, sillä hän on oikeassa: “Oikeanlainen tuki jalalle on tarpeen. Nykypäivän kengät tehdään massatuotantona hienoiksi, eikä välttämättä mietitä mitä se tekee jalalle."

Tauota seisomista: Pienetkin tauot auttavat.

Käytä hyväksesi joka hetki liikuttaaksesi jalkojasi. Pieni kävely, varpailla seisoskelu tai kantapäiden nostelu auttaa aktivoimaan jalkojen verenkiertoa.

Käytä tukipohjallisia: Jos kengissäsi ei ole riittävästi tukea, hanki oikeanlaiset tukipohjalliset. Ne voivat tehdä ihmeitä jalkojesi hyvinvoinnille ja vähentää kipua merkittävästi.


Elävä esimerkki

Kuvittele hetki aikaisemmin mainittua Miisaa, terveydenhuollon ammattilaista, joka viettää suurimman osan päivästään seisten. Hän koki jatkuvaa kipua, kunnes päätti ottaa käyttöön oikeanlaiset tukipohjalliset. Ero oli huomattava: kipu väheni, ja päivät tuntuivat kevyemmiltä. 

Miisan tarina osoittaa, ettei oikeanlaisen tuen merkitystä voi aliarvioida ja kuten hän itsekin sanoi: “Tämä tuote täyttää tehtävänsä. Jos kävely on epämukavaa, hanki nämä mahdollisimman pian. Mitä nopeammin hoidat ongelman, sitä parempi, sillä näin se ei pahene. Kiitos.”


Tue kaarta ja jaa paino tasaisesti

ComfySoles-tukipohjalliset tarjoavat ainutlaatuisen yhdistelmän tukea, mukavuutta ja kestävyyttä. Ne on suunniteltu lievittämään kipua ja ennaltaehkäisemään jalkavaivoja, antaen sinulle mahdollisuuden keskittyä päivääsi ilman jalkojen kipua.

Mutta miten ne onnistuvat siinä niin hyvin?

Ne pureutuvat vaivojen juurisyyhyn:

  • Ehkäisemällä ylirasitusta
  • Pehmentämällä askelta
  • Parantamalla asentoa

Ja mikä parasta, voit käyttää niitä koko päivän missä tahansa kengissä.

Jos olet kyllästynyt jalkavaivoihin, kokeile ComfySole pohjallisia nyt riskittömästi ensimmäisen 60-päivän ajan.

Katso muita artikkeleita