Muinaisen kivunhoidon salaisuus moderniin jalkakipuepidemiaan

Muinaisen kivunhoidon salaisuus moderniin jalkakipuepidemiaan

Noora M.

Usko tai älä, vastaus saattaa olla yksinkertaisempi ja lähempänä kuin kuvittelit.

Jos olet kuten monet meistä, jalkapohjasi kipu voi olla vakava este päivittäiselle toimintakyvyllesi, jopa niinkin arkinen toiminta kuin käveleminen voi tuntua ylivoimaiselta tehtävältä.

Mutta entä jos kertoisin, että vastaus tähän moderniin vaivaan saattaa löytyä menneisyydestä, yksinkertaisemman elämän ajoilta?

Tämä on tarina siitä, kuinka vanhat viisaudet ja moderni tiede kohtaavat.

 

Oliko plantaarifaskiitti ongelma ennen?

Plantaarifaskiittia on alettu diagnosoimaan vasta 1900-luvun alussa, jolloin sen syntyperää alettiin tutkia tarkemmin.

Tätä ennen plantaarifaskiitti on varmasti vaivannut jo monia, mutta menneisyydessä on kuitenkin ollut etuja, jotka ovat voineet pitää sen loitolla verrattuna nykypäivään.

 

Muinainen viisaus kohtaa modernin ongelman

Meidän esivanhempamme liikkuivat paljon jalan, käyttäen jalkojensa lihaksia ja rakenteita tasapainoisesti. He eivät kärsineet plantaarifaskiitista samalla tavalla kuin me. Miksi?

Koska heidän jalkapohjien lihakset olivat vahvemmat ja he eivät kävelleet jatkuvasti tasaisilla alustoilla, kuten lattioilla tai asfaltilla...

 

Tästä syystä Plantaarifaskia ei piinannut

Kuvittele hetki, että olet takaisin ajassa, kävelet paljain jaloin luonnonpoluilla. Jalkasi lihakset työskentelevät kovasti jokaisen askeleen myötä, kaari tukee itseään luonnollisesti.

Tämä ei ole vain ajatusleikki, vaan todellinen esimerkki siitä, miten voimme oppia menneisyydestä. 

Sillä plantaarifaskia on kuin kuminauha, kävellessäsi se venyy ja palautuu jatkuvasti askeltesi mukaisesti, ellei kenkäsi tai kävely alustasi pidä sitä jännittyneenä yhteen asentoon - venytykseen, jolloin se alkaa hajoilemaan.

Kaikki puun kannot, kivet, maasta nousevat juuret, sekä muuttuva maasto loivat jatkuvasti erilaista venytystä plantaarifaskialle, joka auttoi ihmisiä välttymään sen ylirasitukselta.

 

Moderni ratkaisu moderniin vaivaan

Nykymaailmassa emme voi enää kävellä jatkuvasti luonnossa, eikä moni meistä varmasti halua kävellä kaduilla myöskään paljain jaloin, joten tarvitsemme muita keinoja...

Joita kenkämme ei selkeästi onnistu tuomaan meille, vaan päinvastoin... ellei  kengässäsi ole pohjallisia, jotka tukevat, jakavat paineen tasaisesti ja vähentävät plantaarfaskian ylirasitusta.

Mutta kaupasta ostetut kengät harvemmin sisältävät tällaisia pohjallisia, koska ne eivät ole tehty plantaarifaskiitista kärsivät mielessä.

Siihen on kuitenkin helppo ratkaisu - ComfySole pohjalliset...

Ne auttavat sinua näin:

  • Ehkäisee plantaarifaskian ylirasitusta
  • Pehmentää askelta
  • Jakaa paineen tasaisesti

Ja mikä parasta, voit käyttää niitä koko päivän missä tahansa kengissä.

Jos olet kyllästynyt jalkavaivoihin, kokeile ComfySole pohjallisia nyt riskittömästi ensimmäisen 60-päivän ajan.

 

ComfySole

Katso muita artikkeleita